magus lõpp

Täna käisime Kristiga Kakumäel, puhus NW 13-15 ms. Vesi 7 ja õhk 4 kraadi.
Eile mõtlesin, et kui täna ikka selline ideaalne päikeseline sügissurfi tugev tuul on, siis lähen ja lõpetan selle veehooaja ära. Mõeldud, tehtud.
Mul oli tänaseks üks ülimagus maius! Mu uus imearmas roheline 2011 7m obsession. Ja oli veel magusam, kui arvasin. Juba ta kotist lahti pakkides nägin, et trailing edge on tehtud hästi tugevaks ja laiaks, thumbs up! Bridalsite süsteemi on täiustatud, inflate valve kinnitust on täiustatud. Disain on ilus. Mõnusalt stabiilne, powered ja kiire oli ta sõites. I love it! 
Ja nii pidulikult selle hooaja vees lõpetasin, käiks küll kauem kui oleks saun kohe ranna lähedal, ausalt! Sest vees pole külm aga enne ja pärast õues neid neopreeni kihte laduda-koorida, enam ei taha! :D Siis on vilu. 
2008 nt lõpetasin hooaja 04.12.2010. Kui nüüd varsti sooja surfile ei saa siis muidugi võib juhtuda, et isu läheb nii suureks, et lähen ikkagi jäätükkide vahele veel kah… :D :D :D

Eile lõpteasin oma viimase veekoolituse, hästi tubli õpilane Viljar sai oma 10,5m Obsessioniga Kakumäel triibud kirja nagu nohu!

Üleeile 10.1o.2010 :D toimus Pirital Eesti Meistrivõistluste Race etapp.
Kui ma ei eksi oli kokku 13 osalejat, neist 3 naised. El Gounas oli maikuus Kitejamboree raames kah race, osalejaid oli seal kõvasti rohkem aga neid kahte race´i võrrelda ei anna.
Eestis on ikka tingimused hoopis teised. Sügav, kõrged lained, muutlikum tuul jne. 
Race rada oli lahe, suured oranzid poid olid vees hästi näha, paat kohtunikega istus stardi juures. Mul olid võistluseks 10,5m Obsession ja RRD 10knotsi 146cm laud. See kombo oli hea valik. Race´il oli 6 starti. Võistluste käigus sain kogeda paljut. Esiteks kaotasin laua ja lohisesin seal teda lainete vahelt otsides päris kaua, Kõrksile veelkord suur aitäh ta päästmise eest! Teiseks sain 4 ja 5 stardi ajal tunda, kui mõnusalt saavad lihased tööd teha, kui lohe pooltäis. Aga respekt sellele lohele, et ta mind siiski nii hästi teenida jaksas! Enne viimast starti liuglesin allatuult kaldasse, siis tõusis tuul päris korralikult, imestasime kuidas nad nüüd 12-13 ruuduste lohedega lõpuni sõidavad aga enamus sõitsid! Hästi suur respekt ka kõigile, kes võistlesid! Raavo ja Risto eriti tublid!
Naistearvestuses: I Triina, II Marianna, III Jane

Ja nüüd tahaks soojas surfida ja muidugi ka lumel. Laupäevaks juba näitabki ilmateade lund.. :D

2 thoughts on “magus lõpp