Cha Am, Tai

Tere kõigile! Jõulupühad jäid mul vahele, sest olen perega siin. Jõulukaunistused on küll tänavatel ja merry christmas ja ehitud mingid puud aga see kõik on nii võlts et seda jõulutunnet ei tekkinud. 

Siia tulles pandi Kiievis ümberistumisel kannatus proovile 13 tundi, lükati edasi tunni ja kahe kaupa. Lõpuks kui dispetser teatas lennust siis rahvas vilistas ja aplodeeris. Bangkoki-Cha ami bussis tuli meelde kuidas Elgouna public bus läks nii käima et juht oli kuskil mujal! Selle liini peal juhtis aga nii kõva mees et kõndis vahepeal sirge seljaga vahekäigus ja siis läks kiirustamata tagasi. Mine :P ma ei taha teada kelle varvas niikaua pedaalil oli :D

Täna hakkasid 12 ajal puuladvad nats kõikuma ja harutasin Obsession 10,5 toidukilest lahti. Viimane surf oli oioi kui ammu ja lõi mõnusa värina sisse, nagu päris alguses õppides.  Mingit surfiklubi siin ei ole, need peaks olema 20km kõrval linnas. Kui rannas pumpama hakkasin olid uudishimulikud “beachboyd” ümber. Imelik et nad ei tea kitesurfi, omal sihukesed tingimused. Laine oli ees pool meetrit ja taga kerkis veits üle pea ja midagi harjutada või vana meenutada pole väga kerge. Mõnus lõunamaa segadus – ujujad, skuutrid ja banaanid ja mina lohega, aga kõik said hakkama. Niiske õhk veab päris hästi, mõõtjat mul pole aga rahuliku ilma kohta olin üllatunud. Terve päeva puhus aga ühtegi lohet juurde ei tulnud. Vbl on sel mingi põhjus? Ülestuult paistis mingi muul ja arvata oli et seal sile vesi. Nii oligi, u pool kilti paradiisi, yeah baby!! Ühe kalamehe tamiil jäi uime ja laua vahele kinni, tunda oli, nagu sita määrdega lumelaud oli jalas. Ja kalamehe kõver spinning keris täiega…..kui tagasi sõitsin siis ketras kokku :) ….sorry!

Mingid meduusid hõljuvad ringi, nagu šampinjoni kuju ja värviga aga tabureti suurused. Ma ei tea kas need kõrvetavad aga riietust olid ainult shortsid, Tsärk ja pearätik niiet isiklikult ühegiga tuttavaks ei tahtnud saada.

Comments are closed.