Snowkite Jõelähtmel

Cuba reisult tagasi ja vaade oli mega kui Eestisse saabusime. Lund on tõesti palju siin ;) Eelmise aasta talverõõmud jäid kahjuks vahele, kuid rõõmu siis sedavõrd rohkem praegu. 2 päeva sain korralikult lund lükata kodus, kuna sadas aina juurde. Esmaspäeval ja teispäeval käisin Nõmmel suusatamas. Mõlemal korral läbisin 20 km nii 1.30 h ajaliselt. Pole mingi 4 aastat suuski alla saanud. Rajad väga head ja valgustatud kenasti. Üritaks vähemalt 3-4 korda  nädalas sõitmas käija.  Täna siis lubas tuult ja Kesa ja Kristiga Jõelähtmesse, kuna kirde ja ida suunaga pidi seal hea olema. Hmm puhus nii 4-7 m/s ma arvan. 10,5 m2 uus 2011 aasta Obsession läks käiku. Uue lohega sõitsin ka Cubal ja ainult kiidusõnu võin lausuda. Kiirus ideaalne ja reageerimisaeg piisav ja stabiilne õhus. Poomi surve natuke suurem kui 2010 aasta mudelil. Lohe üldine konstruktsioon tugev ja vastupidav. Päris sürr oli soojast veest põllule kündma minna. Sõites tunne, nagu 100 kg ripuks koguaeg kaasas. Lumeväljad ikka väga suured. Mõned kivid ikka leidsin ka üles :) 2 tundi sõitu ja harjusin olukorraga. Proovin esimest korda konksus hangtime maandumisi blindi mõlemal halsil ja õnnestus kenasti ;) Tuulevana võiks nüüd armuline olla ;) Cuba reisist kirjutan ja joonistan ka, kui inspiratsioon peale tuleb

Comments are closed.