14.05 Sõrve ja 18.05 Kullipesa

14.05 sai siis alles esimesed triibud tehtud see hooaeg:) kell 05.00 võtsin Lunksi peale, kes tuli otse Divast!!! ja põrutasime Sõrve. Kohale jõudes, tundus kahtlane, aga vette jõudes puhus ilusti 6.0-le. Hiljem oleks ka 5.0-ga vabalt sõita. Kokku 2h triibutamist ja meeldetuletamist. Pilte meist ei tehtud, ju magasid alles linnumehed.

18.05. siis Kullipesas Pärnu Slall I etapp. Pole seal kunagi sõitmas käinud – nii Pärnu Slallil ega Kullipesas. Tänu Ollile leidsin ka koha üles, tänan Oll! Võistlejaid 15, nendest 2 juuniorid. Tuult oli seal 10-12m/s. Läksin oma FW100 ja 6.6 VMax-ga. kohati vähe, kohati palju. Kokkuvõttes, et kui tahaks seal miskit ka saavutada ehk mitte viimane olla:), siis peab endale ikka slalli varustuse muretsema. Sest märgis sain mõne ka kätte, aga sirgel saadi mind kätte üsna kiiresti. Sellel FW pole ikka mingit kiirust, ega ta pole ka selle jaoks mõeldud. Koht 12-s, oleks olnud 13-s kui Karmo poleks katapulti pannud ja oma nina ära lõhkunud.
Muidu oli fun ja krdi hea onikka jälle merel olla!

Comments are closed.