Kakumäe 15 ruutu ja potikud

Uue RRD Camo 135×43 laua sain bootside tarbeks ja vajas kohe proovimist ;) Tuul oli alguses nõrguke, et 15 m2 vedas lahjalt. Seis läks iga minutiga paremaks ja mõne aja pärast kangutasin juba powerit maha. Tegin lähemalt tutvust mööbliga ja libistasin siia sinna. Hmmmm no ei tekkinud erektsiooni ausõna ;) Peaks vist tõstma selle asjanduse 2-3 m kõrgusele ja siis proovima midagi keerata sellepeal. Vesi ka muidugi madal, et liiga valus kukkuda. Pole ikka minu rida see mööbeldamine, et iga kingsepp jäägu oma liistude juurde. Laud ja bootsid muidu head ja laine kikkerist keerasin hp kraadid ära. Kukkumised on muidugi saatanast. Kui laud ikka vette kinni jääb, siis pauk saab valus olema ;) Teise setti tegin vana hea Poisoniga ja oluliselt parem. Seda ma teile ütlen, et hilevel trikke bootsiga väga ei õpi. Enne saad strapiga liikumise lukku ja siis saab juba edasi vaadata. Agaaaa harjutamine teeb meistriks nagu öeldakse :) 2,5 tundi sain endale kvaliteet aega ja pärast veel 2,5 tundi koolitust soojas vees (bueno). Homme dejavu

Comments are closed.