Laupäeval Väänas

Kuna prognoos oli hea, siis läksime laupäeva hommikul Eva, Simoni, Veixi ja Qustiga Väänasse, kohal oli ka Rain T. Rahvast oli murdu, aga ülestuult leidis vähe rahulikuma koha triibutamiseks. Panin seekord kella ka käele, et saada teada sõiduaega, vahemaad, pulssi, kiirust jne. tund ja 10 min sõitu, 31 km, ja 1260 kalorit. Pärast surfi oli vaja laktaat välja saada ning leidis veix autost ühe valge veini ja Rain ka pudeli rummi. Kõhud olid surfamisest tühjad ja otsustasime minna Mummi Trahtrisse sööma, kohapeal selgus, et sattusime trahtri sünnipäevale, tegime söögid-joogid, varsti hakkas laulma Karl Madis ja Sulo ja koju sai jõutud ühe paiku öösel. Ilus lahing oli tühjast kohast! :) PS! Midagi jäi vist ikka puudu, sest seljalihased annavad märku laktaadist!

Comments are closed.