Race Kakumäel 18.06

Laupäeval Kakumäel toimus emv race.
Korraldajad Siim ja Jorma, minu meelest väga hea töö neilt! Rada oli hea ja toimus 5 sõitu. Naistele (meid oli 5!!! uustulnukana Madli ja Leena) tehti igas sõidus üks ring, mehed läbisid esimeses kolmes sõidus 2 ringi.

Palju Õnne kõigile tüdrukutele! Triina 1, Kerli 2, mina 3, Madli 4, Leena 5.
Pakun, et tuul puhus vahemikus 6-12 ms, W. Otsustasin 10,5 Obsessioniga minna, lauaks Poison, väga bueno otsus, sest olgugi et oli sõite, kus pidin lohet ikka väga korralikult all ja kinni hoidma, toimis 10,5 hästi.
Lahe kogemus oli. Kolmes sõidus lõpetasin teisena. :) Võtsin seda race suht rahulikult, startisin teiste tuules ja olin endale eesmärgiks seadnud race kogemust omandada, see race oli mu ajaloos kolmas. Esimene Gounas 2010 mais, Kitejamboreel oli neist vast kõige lihtsam aga osalejaterohkem ja kuumaverelisem, teine oktoobris 2010 Pirital oli külm ja raskeim, nüüd kolmas oli täitsa nauditav (ilmselt kuna oli 5 starti ja 5 ringi). Enim meeldis mulle viimane ring.
RRD Poistest olid sõitmas Ranno, Raavo ja Üllar, respect. Raavole II koht twintipis ja Rannole II koht race laual. Ehk neli auhinnalist race kohta tulid tiimi!

 

Comments are closed.