Nädalavahetus Pärnu+Ristna 9h surfi

Nädalavahetus algas Pärnus. Reedel sai tuuleootuses Pärnu valmis mindud. Laupäeval oli tuult vähevõitu ja 15m2 Obsession toimis mõneks tunniks. Laupäeval sain ka tegeleda pool rannapäeva lauda otsides, mis ära otsustas kaduda. Õnneks kohusetundlik ujuja oli nudistide rannast selle lõpuks välja toonud ja jätnud rannavalve hoonesse hoiule (rannavalve on nüüd pudeli rummi võrra rikkam) Laupäeval jätkus õhtul chill Kitechicks girls campi peol Aloha surfiklubis.  Pühapäeval siis otsustasin Pärnu maratoni 5.etapi kaasa teha koos Ranno ja Priiduga, kes race laudadega peale läksid..

Start läks koos purjelauduritega ning marsuut oli Pärnu-Valgerand-Kullipesa-Pärnu arvestuslikult 40km kokku. Kuna startides oli metsik udu ja Pärnu surfiklubi eest ei olnud isegi Pärnu muuli näha, siis oli keeruline võtta kurssi… Õnneks suuremaid möödasõite ei olnud, aega kulus kohtunike leidmiseks sombuses ilmas, kes checkpointides istusid käepaeltega… Valgerand-Kullipesa marsuudil sõites jõudsin alguses välja Tahkuranda, kuid allatuult seejärel mööda rannaäärt juba kullipessa. Pärnu tagasijõudes oli mu aeg 2 h 13 min. Kokku oli lõpetanud selleksajaks 15 inimest millest 5 lohet ja 10 purjelaudurit. Lohedest olin siis 6-s lõpetaja ja twintip laudadest kolmas. Pärast veel Rannoga merele  ja oligi päev kirjas.

Kuna laktaat oli vaja välja saada siis otsustasime keha kinnitada Lehe kohvikus ja pärast mõne õlle näol Otsa juures saunas, kus tuli siis idee juba esmaspäeval Ristnasse sõita.

Esmaspäeval kell 8 äratus ja Ristnasse sõit koos Risto ja Tanniga… kell 13 päeval olime ristnas kohal ja 7m2 obsession läks käiku.. Tuul ja laine oli korralik ja sai mitu korralikku tundi lainetes hullata, kohal muidugi TV3 filmimas ja oli vaja kaadrisse jääda (edukalt muidugi) Õhtul kella 18-paiku veel tunnike surffi ja siis panime mandrile tagasi… Tuult sellel nädalavahetusel väheks ei jäänud :)

Comments are closed.