Ristna wave

Nädalavahetusel olin Pärnus ja terve laupäeva koolitasin ning Margus tegi samal ajal RRD testipäeva. Ilm oli ilus ja puhus kuni õhtuni. Kella kuueks olin nii läbi, et vaevu suutsin lohe kotti suruda ja autoni jalutada. Pühapäeval ei viitsinud ma midagi teha, kuigi puhus päris tugevalt. Õhtul väike saun Otsa juures ja esmaspäeva hommikul Hiiumaa poole teele. Ristnas käisin viimati eelmine sügis ja ärevus oli suuuuur. 7 ja 9 m2 lohed kaasas ja Kristjani Toxic Wave2 laud ka soolas. Lohesurfareid oli palju kohal ja tundus, et Eesti paremik waves oli esindatud. Algul ei saanud 7 m2 käima ja lainele ka õigesti pihta. Vahetasin 9 m2 obessioni vastu ja toimis ideaalselt. Sõitsin ennast soojaks ja enamus lohetajaid kadus nagu vits vette. Hmmmm tundus, et praamile kiirustasid. Ruumi ja jõudu jagus trenni teha ja iga järgmine laine oli eelmisest parem. Hmmm kõik toimis ideaalselt, et laine oleks võinud natukene suurem olla. TV3 reporterid olid kohal ja tegid surfaritest ja Ristnasse kavandatavast tuulepargist lugu  http://www.tv3play.ee/play/252546/

3-4 tundi puhast wave ja GOPRO cam oli kenasti kiivri külge kinnitatud, et kogu tegevus oleks ikka pildil. 20.30 praamiga koju. Selline tore weekend koos hea tuule ja meeldiva seltskonnaga. Pildid Ristnast

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.269685696377368.75694.100000078195457

Comments are closed.