Saaremaa+Vääna+Kakumäe

Vend oli laupäeva hommikul kell 6.02 uksetaga ja Saaremaale minek. Enne kümmet Mändjalas ja puhus 7-10 m/s. 2 valuvaigistit sisse ja merele. Hmmm ikka valus oli sõita ja uh võib ära unustada mõneks ajaks. Mõte oli Abrukale sõita, kuid Vend Kristjan lõi põnnama ;) Panin ees minema ja mingi hetke pärast ühines ka vend minuga. Puhus edelast, et sinna minek oli kergelt vastutuules krüss. Hmm kella polnud kaasas, kuid arvan, et umbes 20 min läks saarele sõit. Üritasin sõiduasendit nii sättida, et oleks mugav ja laktaati ei tekiks;) Hmm isegi õnnestus midagi, kuid kiiruse ja krüssu nurka raske hinnata, kuna võrdlus puudus. Tagasitulles allatuules ja speed korralik. Pärast veel freestyle Mändjala flatil madalas vees ;) 1,5 tundi esimene sõit. Vahepeal tuul langes ja vihma hakkas sadama. Magasin natuke ja lasin mõned õlled, kui tuul ennast uuesti tutvustas. Päike tuli korraks välja ja puhangud näitasid juba 15 m/s. Asjad uuesti kokku ja merele ;) 45 min puhast rõõmu, kuigi tuul tundus hõreda võitu. Õhtul Kesa, Timo, Raini, Jussi ja Hanno sünna. Kõva rock kestis hommikuni ;) Pühapäeval ainult chill :)
Sinine esmaspäev oli tuuline Tallinnas. Liikusin Kakumäe poole ja tuul väga p….s suunaga ja puhus edelast. Ei taha sõitma minna :( Vend tuli ka kohale ja edasi juba Väänasse. Istusime rannas ja kuidagi ei viitsinud peale minna. Lõpuks Kristjan murdus ja läks surfama. Hmm pidin ka minema ;) Puhus ilusti 12 m2 lohele ja laine oli mega. Tund väga head surfi ja rohkem ei jõudnud ausõna ;) Osmanis kinnitasime keha ja Kakumäele tagasi. Tuul oli Kakumäel ka paremaks läinud ja kella kuuest koolitus. Tunni saime koolituda ja korras :(

Comments are closed.