Vääna ja Kakumäe 3h surfi ja laineid

Hommikul prognoos hea ja surfama minek… Kakumäelt Risto peale ja Vääna minek, kuna ihu ei olnud veel nädalavahetusest kuigi toibunud siis chillisime natuke rannas. Väänas murdus laine korralikult ja ülesse krüssates olid lained korralikud kikkerid, lennutas korralikult ülesse ja sai jälle hüppeid harjutada ja hangida…allatulles sai jälle lainet võtta nii hea hooga, et 10,5-sel kippusid pidevalt liinid lõdvaks minema… Pärast sõitu tegime korraliku kuuma pasta Osvaldis ja siis oli Kakumäel juba suund õige, jälle pumpasin 10,5-se täis ja start…vahepeal oli tunne, et pigistava trapetsi tõttu tahab söödud pasta siiailma tagasi tulla aga õnneks oli valehäire…sain jälle sõita tunnikese,  korra lahesopist välja krüssata, tagasi, natuke hüppeid ja oligi päev kirjas.. surf on lahe! ;)

Comments are closed.