Mai Park, 9m2 Obsession MK2+Juice+boots

Sägaga ootasime Mai pargis oma paar tundi tuult, olime juba loobumas, kuid pärast vihma sahmakat tõmbas taeva selgeks ja tuule-kraanid lahti. Kuna eelmine nädal läks mitu korda parandatud Slingshoti laud lõpikult pooleks, sai Otsa käest võetud testmiseks RRD Juice wakestyle´i laud.

Kui lauale bootsid esimest korda peale keerasin, lasi väike hõbekett ennast suunurka rippu. Raisk kui hea see laud bootsidega välja näeb :D Laua disain on itaalastele ja hetke trenidele kohaselt ülevoolavalt värviline, kuid lauapind on matt must!

Teadagi värk, välimus/edevus oluline, kuid ainuüksi selleat heaks lauaks ei piisa. Onu Roberto viimased aastad väga häid laudu tootnud, Poisoni seeria olnud täielik hitt! Poisonile kohaselt on Juiceil täis puidu sisu, PVC plastikust servad ning laua sisse pressitud korralikud põhja kanalid. Esimese triibuga tuli prooviks puhas reili2blind ja sellest sekundist olin Juiceist võlutud! Järgmisena väike slaid üle kikker-slaider kombo, teine tiir kikker-slider kombost bäkk-board 36-ga üle. Järgmisena 270 tailpress blaindi… siis nose press to blind. Noo ikka mega hea!

Juiceiga tulid kaasa 2,5cm madalad uimed, mis kappi seisma jäävad. Õnneks käepidet ja sträppe kaasa ei pea ostma! Ostmisest rääkides, siis laua maksumus on väga soodne, uuena on Juice konkureeriva ettevõtte kasutatud laua hinnas!

Comments are closed.