C lohe katsetused Väänas.

Pühapäeval testisime Väänas uusi Obsession PRO C lohesid. Ise kahjuks ei saanut kätt valgeks, kuna tuul kukkus ära. Tarmo käis 9 m2 peal ja samal ajal võttis Ahto 12 m2 ja Juice laua. Mõlemad mehed kiitsid nii lohet kui lauda ;) Ise sain täna proovida Vääna alguses 12 m2 elukat, kuigi tuult jäi natuke vajaka 5-7 m/s. C lohele omaselt tahab lohe natuke rohkem tuult, kui tyypiline hybriidkite. Võib arvestada, et 1-1,5 m2 suurem lohe peab olema hübriidiga võrreldes. Uuel lohel on lühemad liinid 19.8 meetrit ja 5 liin külge poogitud, et paremini veest kätte saada kite. Lohe ise kiire ja poomi surve tuntavalt tugevam, kuid mitte liiga raske. Mis on tõesti super omadus C lohe juures on tema stabiilsus ja kiteloopide jõud. Sätid lohe paika ja võid kindel olla, et sinna ta ka jääb ;) Hybriidi miinus uh trikkide puhul on see, et lohe liikumist pead hästi tunnetama ja jälgima. Kui autodega võrrelda, siis C kite on sportauto ja hybriid lohe mugav luksusauto. Harjumist tahab see lohe saada, et viimati sõitsin tõsisemalt 2007 aastal sellise masinaga :) Täna veel selget pilti ei saanud, kuid küll ma sõbrunen kiiresti uute linnukestega. Juice laud ka esimest korda jalas ja tegemist puhtalt wakestyle suunitlusega ja bootsi jaoks mõeldud relvaga. Laual eriti  suur rocker, mis teeb ta väga liikuvaks. Pop`i tehes läheb laud iseenesest rotatsiooni koos sinuga, et tuleb ennast mõnevõrra tagasi hoida;) Maandumised pehmed ja libedad, et bootsi jaoks on see laud nagu rusikas silmaauku. Täna siis surfasin võõrkehadega, millega tuleb harjuma hakata. Kaevamist kokku tunnike ja jalutamist tuli rohkem, kui sõitu kahjuks :(

Comments are closed.