Puuder ja Religion 8m2

Hommikul tuul puhus ja oligi põllule minek. Päike säras nagu suvel ja tuult oli ka piisavalt, põld oli veel eilsest tuisust puutumata ja puuder mõnusalt pehme ja sujuv. Esimest korda rippusin siis religion lohe otsas ning kohe ka armusin esimesest silmapilgust! Lohe on tõesti nagu püssikuul ja samas piisavalt jõuline, et teised 12m2-ga peal, minul 8m2 lohe ja tuul alla 10m/s, võib-olla mõned puhangud isegi rohkem. Hüpata oli ka mõnus sellega, et poomi peab religioni puhul väga ettevaatlikult paksu kinnastega näppima muidu viskad kiirelt loobi või sööd lõunaks lund direct injectioniga pea-ees lumme. Ka ülestuult läks võrreldes teistega samal joonel, põllul olid sõidetud jooned ainult tänasest, siis oli hea ka see järgi testida.
Nagu ootasin sellelt lohelt, saab ühe käega poomi keskelt kõik töö kiirelt ära teha ja allatuult minnes lohe ei hakanud lolli mängima ja vingerdama vaid tuli stabiilselt minuga kaasa. Lumelauaga swichis sõita ja regulari pöörata halsivahetusega on minujaoks palju keerulisem kui wave lauaga see cut ära teha kus uimed suruvad sind kenasti kinni ja probleemi pole, lumelauaga veits harjumatu ja vajab praktiseerimist. Et homme hakkab juba tuult võimsamalt paugutama, panen õhemad kalipsokindad kätte ja shootshoot uuele katsele hommikul. Väikene fotoreportaaž ka tänasest!

Comments are closed.