Uusi snowkite kohti avastamas

Pühapäeval matkasime Haljala kandis team-ga. Esmaspäeval saime parima lumesurfi päeva Kumnas koos ilusa ilma, hea tuule ja meeldiva seltskonnaga. Täna mõtlesin hommikul, et võiks ju avastada jälle uue koha. Eile sadas lörtsi ja hommikuks kõik jääs ;( Ära sõidetud põllud ei tulnud kõne alla. Eelmine aasta jäi proovimata Jürist läbisõites Pajupea põld. Aivole kõne ja rääkisin plaanist sinna minna. Lõunast olingi juba mineku valmis, kuid lõin ise põnnama. Hmmm ikka suutsin ennast uuesti surfi lainele häälestada ja Aivolt sain kinnitust, et asi toimib. Lumel oli täna koorik peal, kuid see ei seganud. Põld täiesti puutumata, et isegi metslooma jälgi polnud näha ;)  Kuna niisama triibutamine on ära tyydanud, siis üritan midagi huvitavat leida sõidukohast. Seekord jäi põllu keskele kivi/mulla hunnik. Kivide vahelt sõites oli koguaeg see oht, et laud saab jälle kannatada…………ja nii ka juhtus ;)  Lõpetasime sõidu lumesajus ja krt jälle sulab ;(

Üleskutse nüüd snowkite huvilistele, et olge loovamad ja avardage oma silmaringi. Eestimaal on niiiiipalju lumiseid väljasid, kus saab seda toredat ala harrastada. Ärge ronige sinna Jyri põllule………………..palju ägedamaid kohti on olemas :)  Tuult ikka!!!

Comments are closed.