Race sõidan nüüd

Vahepeal pole jõudunud kirjutada, kuna lihtsalt aega napib ja laisk olen olnud ;) Aprilli lõpus läksime Otsaga Itaaliasse race laagrisse ja ühtlasi käisime läbi ka rrd kontorist Crossetost. Nädal möödus kiirelt ja edasi juba Austriasse Viini lähedale Bodenstorf järve äärde, kus esimene KTE etapp toimus. Sain enne 3 päeva Austrias treenida ja otsustasin ka võistlustel osaleda. Muidugi suure tõuke andis Marguse ja Ranno soovitus seda teha. Kui juba kohale sai tuldud, siis tuleb ennast ka proovile panna. Jäin võistlustega rahule ja 30 koht kirjas. Kokku said tulemused kirja 34 võistlejat. Arvestades seda, et olin enne 5 päeva üldse race laua peal seisnud, siis lootsin väga mitte viimsaseks jääda. Võistlusest pikemalt ma hetkel kirjutada ei viitsi, kuigi võiksin lobiseda küll :)

Eestis tagasi ja 10 mai olime Pärnus, kus toimus rrd testipäev. Lõpuks kui tuul oli miinimumi peale kukkunud , saime Otsaga minna race trenni tegema. Mina sõitsin natuke alla 2 tunni ja ütlen ausalt……….krt mulle meeldib see ala. See on tõeline sport ja õppida on niipalju ;) Igal sammul avastan uusi asju ja see tundub tõesti väga põnev ;)

Reede õhtul käisime Kristjaniga Väänas sõitmas. Tuul oli tugev ja 13 m2 addiction käis üle ja vesi oli nii külm, et jalgu ei tundunud peale 20 min sõitu. Feil

Laupäeval surfilaat Pirital ja pärast kambaga Väänasse. 9 m2 Obsession ja twintip laud käiku. Hmmmm väga ulme on sõita freestyle lauaga, kui mõned nädalad raceboardi peal liigutud. 2 tundi hangimist ja lõpuks sain ka wave laua alla. Super päev

Esmaspäeval Laulasmaale koos Jörgeniga. Tema proovis uut contest lauda ja mina race sõitma. Tuul oli muidugi ulme, et vahepeal laksas nii hullusti, et 13 m2 kinni oli raske hoida ja siis kukkus täiesti nulli. Ilm muidugi soe ja minul tuju hea. Kimasin alguses Marttiga ja võrdlesime krüssu. Hmmm pole midagi võrrelda. 2 tundi trenni ja liigutused muutuvad aina kiiremaks ja kindlamaks. Laua sain ka paremini foilima.

Reisist siis mõned pildid :

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150952438491221.480129.234374756220&type=3

Comments are closed.