Mändjala ja Katariina surf

Reede lõunast olime Saaremaal ja sõitma läksime Mändjalga. Puhus terve päev ja sõita saime väiksemate lohedega. Päike paistis kenasti, kuid õhk oli kahtlaselt külm. Algul siis pikalt freestyle ja õhtul veel Otsa ja Rannoga race trenn. Race jaoks võtsin 9 m2 obsessioni, mis osutus kehvaks valikuks. Lohe oli ilmselgelt väike ja pakkis ka igal võimalusel. Sõitu kokku umbes 4 tundi. Õhtul tiimi laager koos grilli ja chilliga ;)

Laupäeval ilus ilm, aga tuult polnud. Otsa proovis 18 m2 lohega, kuid väga sõita ei saanud ikka. SUP võistlus korraldati ja chill jätkus. Pühapäeva hommikul Tallinnas tagasi, et planeeritud oli väike promo üritus race sõidus, kuid tuulega läks nihu jälle.

Mõned pildid laagrist:

http://www.mandjalasurfclub.com/meedia/fotod/kalipsod-mrjaks-2012/

Teisipäeval ilus kirde suund ja Katariinale minek. Lõunast oli kohal selline mass, et vaevu mahtusin asju rigama. Race kama kokku ja 11 m2 addiction üles. Sahistasin kohe kaugemale, et rahulikult treenida. Lohe käis alguses korralikult üle ja päris raske oli kinni hoida. Avastasin, et Katariina juures on merel suured poid (meremärgid), mida saab eduliselt ära kasutada rajatreeningute tegemisel. Hmmm panin raja paika ja läbisin igakord 2 ringi. Väike paus ja uuesti, nagu võistlustel need asjad käivad ;) Väga mõnusad on rajatreeningud, kuna kindlad märgid vees ja viilimist eriti pole. Vahepeal harjutasin kohapeal jibe hyppega, et sain täitsa hakkama. Lõpuks olin sõidust nii väsinud, et raske oli kaldale tulla. Lihtsalt ei püsinud enam lauapeal :D  Üle 2 tunni trenni ja täna siis sama plaan minna, kuid juba seltskonnaga

Comments are closed.