Bull ride

bullride.jpgPoisid ja tüdrukud, daamid ja härrad… presenteerime uudset ideed, mis sisustaks tuuletuid ja vbl ka tuuliseid ilmasid alternatiivspordiga bull ride. Just nimelt! Ostaks kambapeale härja, pargiks ta hipodroomi boxi ning teeks söötmise/hoolduse graafiku (meie Timoga elame lähedal ning võime vajadusel hooldustöid tihedamini teha). Ka härjasõit on tiimisport! Peale sõitja on veel vaja kloune ja hooldustiimi.
Vajadusel või raha teenimise eesmärgil saame härga samuti rentida (rentnik võib härja parkida garaazi, rõdule, tuppa või aeda – loom on vähenõudlik!). Saame teha härjasõidu koolitusi. Pakkuda klouni- ja hooldusteenust. Ja miks mitte müüa härjasõidu varustust. Ideaalis võiks tegeleda ka aretuse, kasvatamise ning loomade müügiga.
See on suht algusjärgus plaan, millele ootaks heameelega vastukaja, sponsorlust või teisi häid ideid :)
Aitähh!

32 thoughts on “Bull ride