Pärnu kolmiküritus

Suvisel tipphooajal on linna südameks kahtlemata Pärnu liivarand, mis võib tunduda linnana linnas, sest peesitajaid, kümblejaid ja surfareid võib päevas rannalt läbi käia kümneid tuhandeid. [visitparnu.ee]

Tegelikult ei tahtnud rääkida sellest. Liiatigi on suvi juba ammu läbi :P . Tallinn-Pärnu kiirexpress töötas reede-pühap täies hoos. R-L Pärnu rannas. Lõunakas ja puhus otse sisse. Natuke liiga madal rannaäär. Ilm ikka luks ja vesi suhteliselt soe. Tuulega väga ei jopanud, kuid esmavajadused sai rahuldatud.

Pühapäeval otsustasime Kesa-Kristi-Britti-Timoga proovida Raeküla randa. Lõunakaga päris otse sisse ei puhunud, seega sai sõidusuunaks merele ja tagasi. Kohati oli veidi pagiline ja mõnisada meetrit spotist paremale oli täielik tuulevaikus. Vesi tundus seekord veidi jahedam. Mingeid üübertrikke proovida ei viitsinud. Kesa hoidis ka tagasi, teadagi miks ;)

Harjutasin madalas veidi popi, mis juba tasapisi tulema hakkab. Lõpetuseks lükkasin ka mõned kitelooopid sõidu pealt kui ka hüppest. Hüppest suutsin siiski loopi ära vihuda ning lauale tagasi maanduda, kuid sõidusuunda tagasi lohe ei saanud. Eks seda raskendab ka asjaolu, et depower siiani liiga pikk ning poomi käest lahti lasta ei julge :P
Ja tõsi ta on, et hübriidiga teeb loopi väga lihtsalt ja kõrgelt, ole mees ja hoia ainult poomi kuni soorituse lõpuni.

Viimane ring koosnes ainult krässidest ja ujumisest… oli aeg randumiseks. Võimalik, et oktoobri esimene pühapäev jäi selle aasta viimaseks. Ja võin südamerahuga tunnistada, et hooaeg on eesmärgi täitnud plaanipäraselt :)

Comments are closed.