Kõik tuuled viivad Stroomi

Jah just… täna viiski. Tahtsin see aasta vähemalt ühe korra Stromka üle vaadata. No ega midagi head ei olnud. Vesi vastikult madal liiga pikalt. Tuul puhus otse sisse ja nii tuligi mööda kallast poolenisti liivarallit harrastada. Randudes lasi üks kutt mulle lohe sisse… õnneks vastu ballooni mitte liinidesse… viiuuuh :)
Tuul selline keskpärane. Alguses oli vast 6 metra ilusasti, sest 12sega oli väga mõnus kaarutada. Mõnekümne minuti pärast hakkas langetama. Kasutasin seekord seda vaikust uue õppimiseks. Esiteks üritasin blindi. Hüppasin poosi sisse aga pikka pidu ei olnud. Mingi 2m sõidud tulid vist. Vaja selle asendiga veel harjuda. Siis harjutasin popi hookis kui ka unhookis. Konksu otsas tuli paar täitsa ilusat, küll madalat. Unhookis läks asi perse nagu ikka. Aga loen selle hästi madala vee arvele, sest ühe korra kimasin liivaribale sisse. Kokku äkki 40-60min sõitu?

2 thoughts on “Kõik tuuled viivad Stroomi