RRD Kitecamp 2009, 22-24 mai Saaremaal Kõruse rannas

Tõsi ta on mis jutukates juba räägitakse, nimelt on plaanis korraldada Saaremaal Kõruse Rannas RRD Kitecamp 2009. Kõruse asub Saaremaa läänekaldal Kihekonna lähistel. Kõruse rand on avatud nii põhja kui ka lõun kaarte tuultele ning prognooside kohaselt peaks samma nendes randades sõita kõigi ilmakaarte tuultega, randa ise võib nimetada laulva liiva rannaks. Rannast mõned kilomeetrid eemal on meie staap, väike talumaja koos sauna grilli ja ilusa muruplatsiga. Esimesed mehed kogunevad Kõrusele 21 mai neljapäeva õhtul, et teha ettevalmistusi laagriks, tiksuda rannas ja veidi lõõgastuda grilli ääres :) . Kes saavad tulla juba 21 mai õhtul, siis olete teretulnud. 22 ja 23 mai on kava lihtne. Hommikul äratus, väike sörk ja võimlemine. Peale seda hommikusöök ning suundumine randa. Päeval surfame, või kui tuult ei ole siis korraldame pallimänge rannas, kui on vihmane, siis mõtleme mingeid muid tegevusi välja. Õhtul teeme sauna, grilli ja chilli. 24 mai hommik ja keskpäev on sama nagu eelnevatelgi päevadel, kuid õhtul teeme koos väikse laagri koristuse ja laagri lõpetamise.

Lastega pered saame paigutada tallu elama, teistel tuleks elada telgis või autos nagu surfarile kohane. Kui peaks vihma sadama, siis leiame äki ka mingi kuurialuse, kus saab kuivalt ööbida. Võtke kaasa soojad riided, kuna mai kuu on veel suhteliselt heitliku ilmaga.  Laagrisse on oodatud kõik, kes tunnevad huvi surfi vastu, kuid eelkõige surfarid, kes on seotud Team RRD-ga.

Laagrisse pääseb ainult eelregistreerimisega ja laagri tasu on 500 eeki. Laagri tasu eest ostame hommiku ja lõunasöögi stuffi. Õhtuse grillimaterjaali ja joogid palun igaühel ise kaasa võtta. Täpsema info staabi asukoha kohta jne saadame edasi ainult registreerunutele.

Registreeruda saab tel 56 988 435 või info@fan.ee

5 thoughts on “RRD Kitecamp 2009, 22-24 mai Saaremaal Kõruse rannas