Kakumäe 17. juuni

Teine mõnus surfipäev (hommik) seljataga. Otsustasime Timoga 10 aeg Kakule vaatama minna. Puhus suurele lohele väga hästi. Valmar tegi oma tiimiga koolitust ja meie nautisime tühja sõiduruumi. Tuult tõstis iga minutiga ja kui 2h pärast maas olin, käis 12-e lohe veits üle. Harjutasin unhookis railyt… no paar tükki tuli nii enamvähem midagi sinnakanti. Tõdesin, et peale hüpet ilusasti konksu taha saada ei olegi alguses nii lihtne. Võtsin ette järgmisena backi ja fronti, mida pole ammu tegelikult teinud. Üritasin natuke grabe võtta. Front nagu ikka, eriti veel ei tule… vahest lihtsalt joppab. Siis nägin Martti kiteloope ja sellest motiveeritult hakkasin ka neid pusima. Paar korda luup ilusasti ära ja suutsin enamvähem isegi maanduda aga sealt ka otse perseli. Teised korrad võtsin vist liiga vähe kõrgust ja lohe ei jõudnud loopi lõpuni vedada. Kahe tunni möödudes olin intensiivselt harjutanud ning tegelikult üsna väsinud. Hakkasid tulema krässid. Ja oligi aeg igapäevatoimetuste juurde naasta.

One thought on “Kakumäe 17. juuni