Nädalavahetus saares

Väga raju! RAJU!!! Sai sõita, sai pidu ja palju nalja. Jussi ja Timmu juubel oli muidugi kangemaid üritusi sellel suvel. Läheb ajalukku ma ütlen!
Surfata pole korralikult saanud mitu nädalat. Viimati oligi Roosta laagri ajal? Niisama on küll miinimumiga tiksutud ja seda enam tekitas meeleolu need 2 ilusat päeva merel. Reede olime Sõrves. Natuke chop aga piisav, et veidi uh harjutada ja popist br-i visata. Laupäeval sõitsime Harilaiul. Suund veidi kehva ja seda kurikuulsat flätti ei näinudki :S Laine raius üpris jõuliselt ja põlved tegid mehist tööd. Kaldas oli paarikümne meetrine flätim ala :) , kus oma lemmikcombot harjutasin. Popist sain tuubelbr-i… ära ilusasti ei maandunud aga sellise kiiruse pealt sellist trikki visata on päris adrenaliinirohke. Uh seekord mitte, sest tuul oli kuidagi ebaühtlasem ning eelmisest sõidupäevast ja õhtusest kärakast keha väsinud. Mõlemad päevad olin merel 12se Addictioniga. Suurema tuulega toimib väga hästi. Mingit kukkumise sündroomi enam ei olnud. Kõik selle paneme olematu tuule arvele ;)
Tegelt mis ma ikka pläristan… kehas väikene vibra sees veel. Tahaks magama hoopis!

One thought on “Nädalavahetus saares