Boracay 2

Merry x-maz 2 ya all! Kahju, et teil Eestis sulaks läks. Aga tuleb leppida teadmisega, et see pole koht, kus elu nautida :D naljaga pooleks ofkoors.

Meil siin igasugu asju juhtunud mõne päevaga. Üha rohkem tundub mulle, et terveid eestlasi on siin vähem, kui kõiksugu traumadega sante. Erms põrutas ribisid, Vilz ja Otsa kõhuhädadega pikali, Veix sai päikesepõletuse, Annika kukkus jala veriseks, üks tüüp pani tsikliga matsu… kõikke ei jõua kokku lugedagi. Ise sain täna antibiotsid peale ja nüüd tuleb vähemalt 3 päeva veest eemale hoida :( Vaatan, kui viitsin, kasutan vaba aega kasulikult. Tahaks Whitebeachile kaameraga tuuritama minna. Ah jama, rummi ei tohiks juua põhim 7 päeva tänasest!

Homme teevad posid kindlasti jõulusurfi. Õhtuks on korraldatud väike pidusöök, kuhu kuuluvad ka traditsioonilised Eesti jõuluroad + rumm. Hiljem kolib pidu kindlasti ka Valgeranda.

Mõne päeva pärast (26. dets) suundume Seco saarele. Üks hästi pisike maalapike keset ookeani. Laevaga kruisime sinna ca 6h. Ainukeseks sidevahendiks tsivilisatsiooniga ongi see laevake, mis meid Secole sõidutab. Seega 3 päeva oleme täiesti levikas. Meie kasutuses peaks olema peegelsile flätt ja hästi palju siile :) Õhtuid veedetakse rummi, lõkke, tantsu ja kitarrimuusika seltsis. Mina lähen tõenäoliselt seenetripile.

28. dets ööseks peaksime jõudma tagasi Boracayle. Päev veel ja siis saan ka piiramatult Tanduaid nautida ning aastavahetuse pidustustest täiel rinnal osa võtta :)

Veelkord, head olemist pere seltsis! Kirjutan varsti jälle.

6 thoughts on “Boracay 2