Kolm päeva Boracayl

Heia! Nüüd tean, miks Kesa Eestit külastades nii chill oli ;) Põhjus väga lihtne – Boracay elutempo, päike, rand, tuul ja odav elu. Ja kindlasti kõige tähtsam.. surf! Kolmest siinoldud päevast olen surfanud 2. Eile tegin lihtsalt tänu pohmakale ja vaiksemale tuulele puhkepäeva. Noja soojaks annab ikka sõita. See mida hooaja lõpus tegin, tundub hetkel müstika :D No lihtsalt ei tule. Õnneks läheb iga korraga paremaks ja tõenäoliselt laksan järgmine nädal juba vanu asju ning vbl isegi gereerib veidi juurde :)

Saarel on eestlasi ikka hulgi. Mõnel läheb juba mitmes aasta. Kliima on super… ei mingit seagrippi jms bullshiti. Vesi polegi nii soolane, kui alguses lootsin. Ilus sinene küll, Valgerand isegi sinisem, kui ette kujutanud olin. Ja tundub, et tuulest puudust ei ole. Krdi mõnsa on lihtsalt mingi pisike set teha, siis väike õlts rannas võtta ning uuesti peale minna. Täiesti suva… kiiret pole ju kuhugi, kui tead, et 18ni vabalt sõita saad :)

Nagu juba enne öeldud, elu on odav. Rummipudel maksab poes ca 20 eeksi. Joo kasvõi surnuks, kui tahad… raha igatahes enne otsa ei saa :D Süüa on odav ka väljas. Miski 25 kuni 50 kroonuga saad kõhu punni. Muidugi algul joogiga eriti ei koonerda ka… just mõtlesin ennist, et võiks vähe vaiksemalt võtta. Siin ju see keiss, et kui korra kuuli paned, siis 2 päevane pooleldi täis või pohmas olek kindlustatud. Praegugi rsk käib pea tegelt ringi eilsest… kuigi vahepeal käisin sõitmas 4h, jõin, sõin. Imelik.

Varsti peaks Vilz oma gängiga kohale jõudma. Saab jälle pidu. Siis kellegil oli sünnipäev tulemas… pidu. Siis jõulud. Poisid tüdrukud juba panid eesti pundile menüü kokku. Teeme seapraadi ja värki. Rummi tuleb oma mitu kasti. Seco saarel tõenäoliselt jälle kuulikas. Mida sa öössel ikka tähti vahid :D

Filmi teen ka… täna pohmaga kuidagi ei viitsinud. Eks ootab kui joogist lõpuks kõrini saab ja kainekaid peale viskab :)

Eestisse ikka külma ja lund. Tagasitulles tahaks kohe lauda sõita :) Chiao!

7 thoughts on “Kolm päeva Boracayl