EESTI MEISTRIVÕISTLUSTE RACE ETAPP 10.10.2010

Pühapäeval toimus selle hooaja viimane võistlus Eestis.  Koht oli Pirita ja korraldaja Aloha surfiklubi. Võistlusteks varusin jälle special varustuse: 13 m2 Passion 2011 lohe ja 146×46 cm RRD, 10 Knots laua. Eelmine kord teenis mind õigesti valitud varustus hästi! Osavõtjaid oli koos naistega kokku 13. Eraldi arvestati race ja  twintip lauda. Gross oli muidugi ainuke race lauaga sõitja. Tuul puhus edelast ja tugevust oli vast 6-9 m/s. Esimesed 2 sõitu läksid hästi ja olin peale Grossi teine. Kolmas sõit möödus sama strateegiaga, kuid peale viimase märgi võttu juhtus väike õnnetus. Nimelt olin teisel positsioonil ja möödusin enne märgi võttu Rauntsist. Rauno oli ringiga maha jäänud ja haakis ennast mulle taha. Peale märgi võttu läks minu lohe taha poole luupi, kuid ise liikusin allatuult edasi. Kuna Raunts oli mul sabas, siis reageerida ta enam ei jõudnud. Lasime lohed kokku ja sõit oligi tehtud. Ulpisime külmas vees, kuni paat meid peale korjas. Kes nüüd süüdi jäi…….vot kes seda oskab öelda ? ;) Neljas sõit olin jälle kenasti teine. Eirates tuule tugevnemist viiendas sõidus, jätkasin sõitu suure lohega :) Sealt tuli III koht. Viimases setis kannatasin pool distantsi ära, kuid tuul muutus nii tugevaks, et ei jõudnud enam lohet kontrollida. Kahjuks pidin katkestama ka viimase sõidu. Võistlus oli muidu hästi korraldatud, kuid Eesti ilm jätab siiski soovida.  Kokku kalkuleerin 5 tundi sõitu-ligunemist:)  Eesti Meistrivõistluste autasustamine ja hooaja lõpupidu toimub 13.novembril  klubis Hollywood. Näeme juba seal !

Race sõidu tulemused: 1 sõit II koht ( twintip I koht) , 2 sõit II koht (twintip I koht),  3 sõit katkestamine, 4 sõit II koht(twintip I koht), 5 sõit III koht (twintip III koht),  6 sõit katkestamine.

Lõpptulemus: I Gross, II Kaur, III Raavo, IV Risto. Twintip klassis I Raavo, II Kaur, III Risto

IMG_0148IMG_3423IMG_3453IMG_3460

3 thoughts on “EESTI MEISTRIVÕISTLUSTE RACE ETAPP 10.10.2010