Katariina rajatreening + Kakumäe race

Nycs_Fansurf_logo Kolmapäeval käisime rajatrenni tegemas Katariinal. Jaak Lukk pani märgid paika ja jagas mõned näpunäited paadist ja tegi meist mõned pildid. Kohal oli Ranno, Otsa, Silver ja mina. 2 märki oli merel (allatuult ja ülestuult). Puhus nii, et 11 m2 vedas ok-lt. Kohe alguses tuli minu laual esimene aas lahti ja pidin kaldal ära käima. Sahistasime rada ja sõita oli väga põnev. Otsa krt on hea ja vajutab  igas asendis  meile nagu s…..le kassile ;) Igaljuhul võtan õppust ja jälgin Margust ja üritan järgi teha. 3 tundi sõitu ja kaldale tulles olin päris läbi. Alustasime koostööd NYCS-ga http://www.noblessner.com/?id=48 ja esimene ametlik treening on nüüd peetud. Suur kummardus siinkohal Jaagule.

Pilte treeningust näeb siit :http://www.facebook.com/media/set/?set=a.446521785358703.110146.155275447816673&type=1

Täna jõudsin kella viiest Kakumäele. 18 m2 addiction täis ja Raavole tõin sama relva. Kaldaall oli vaevu 2-3 m/s ja ei saanud kuidagi lauale. Lõpuks sain käima ja merel oli tuult küllaga. Kohati võis olla isegi 10 m/s. 18 käis korralikult üle ja hoog läks ülemõistuse suureks. Üle kahe tunni Raavoga sõitu, et poiss areneb kenasti, mille üle väga hea meel. Lõpuks tegin kaldaall slalli trenni. Kiire ja järsk jibe ja kohe hoog üles ja külgtuules sõit. Super päev oli, et plaan homme hommikul Roomassaare regatile võistlema minna race lauaga. Eks näis :)

Comments are closed.